Je bent verantwoordelijk voor de
goede
werking
van de keuken.
Van
mise-en-place tot afwerking
ben je verantwoordelijk voor de diverse gerechten. Je
controleert
steeds uitgaande gerechten en past aan indien nodig.
Je bewaakt de
uniforme kaart
en het culinair niveau van het Rest-eau-café.
Je gaat op regelmatige momenten
inschattingen
maken van de te verwachten
afzet
, de aan te kopen producten en de voorbereidingen ervan.
Je toont
initiatief
voor het verbeteren of aanpassen van de kaart, menu’s, recepten,…
Je past de
HACCP-regels
correct toe.
Opvangen en
afhandelen
van
vragen
,
klachten
, problemen,… van gasten.
Je houdt de
ontwikkelingen
en
trends
in de markt op gebied van grondstoffen, gerechten etc. goed in het oog.
Jouw profiel
Je hebt al
ervaring
in de keuken opgebouwd.
Je hebt een passie voor eten waardoor je steeds
creatief
en
innovatief
aan de slag gaat.
Je “
ziet werk
” en je gaat er ook van uit dat er “nooit geen werk” is.
Je zet er steeds op in om de beste gerechten te serveren.
Je bent
stressbestendig
met een
commercieel
kantje.
Je vindt het van groot belang dat er goede
orde
en
netheid
is.
Je wil werken in een
flexibele werkomgeving
: het centrum heeft ruime openingsuren en dit 7 dagen op 7.
Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
Aanbod
Wij bieden jou een job met
diverse
verantwoordelijkheid
en
sociale
contacten
in een dynamische omgeving. Je komt terecht in een
enthousiast en gemotiveerd team
met gevoel voor humor!
Je werkdagen zijn van 10u-18u, dus geen avondwerk!